27.10.2021, 10:50

На Луганщині поблизу лінії розмежування правоохоронці виявили 2 схрони бойовиків

На Луганщине правоохранители обнаружили 2 схрона боевиков

У Луганській області встановлено місцезнаходження ще двох схованок зі зброєю та боєприпасами. Схрони обладнали учасники незаконних збройних формувань так званих "Л/ДНР", в тому числі їх диверсійні групи.

Схрони зі зброєю були обладнані в лісосмузі поблизу лінії розмежування та в покинутій будівлі на території Станично-Луганського району, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-центр СБУ.

Зі схованки, облаштованої у лісосмузі, вилучено 19 снарядів для великокаліберних гармат, загальною вагою понад 300 кг тротилу.

У схроні в покинутій будівлі на території Станично-Луганського району під час огляду правоохоронці виявили:

  • 5 бойових гранат РГД-5,
  • 4 гранатометних постріли,
  • майже 400 патронів різного калібру.

Крім того, співробітники СБУ викрили на Луганщині рецидивіста, який займався збутом бойових засобів ураження. Ним виявився неодноразово засуджений житель Старобільського району.

Зловмисник намагався налагодити підпільний канал продажу зброї та боєприпасів. Своїх клієнтів він підшукував через власні зв'язки, в тому числі серед інших кримінальників.

В ході слідчо-оперативних дій у зловмисника вилучено:

  • 5 гранатометних пострілів ВОГ-25,
  • обріз гвинтівки,
  • більше 300 патронів до вогнепальної зброї.

На Луганщине правоохранители обнаружили 2 схрона боевиков На Луганщине правоохранители обнаружили 2 схрона боевиков На Луганщине правоохранители обнаружили 2 схрона боевиков На Луганщине правоохранители обнаружили 2 схрона боевиков На Луганщине правоохранители обнаружили 2 схрона боевиков На Луганщине правоохранители обнаружили 2 схрона боевиков

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк