22.11.2021, 18:04

Будівництво басейну в Лисичанську: ВЦА зробила важливий крок для реалізації проекту

Марина Началова | Всі новини автора

Лисичанська міська ВЦА погодила передачу з державної у комунальну власність будівлі, на місці якої планують побудувати басейн.

Вийшло відповідне розпорядження керівника Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Олександра Заїки № 1335, передає Час Пік.

Цим документом надається згода на передачу у комунальну власність Лисичанської міської територіальної громади (на баланс управління будівництва та архітектури Лисичанської міської ВЦА) з державної власності (з балансу Лисичанського міського центру зайнятості) будівлі колишнього центру зайнятості загальною площею 1784,2 кв.м, що розташована за адресою пр. Перемоги, 177 на земельній ділянці площею 0,4518 га, та іншого окремого індивідуально визначеного майна, серед якого зовнішні мережі газопроводу, водопроводу, каналізації, ЛЕП, вузол обліку електроенергії, система зовнішнього освітлення прибудинкової території, огорожа, дерева.

Нагадаємо, на початку місяця у Лисичанській ВЦА відбулась нарада щодо обговорення підготовки проекту будівництва міського басейну, на якій було прийнято рішення про обрання місцерозташування майбутнього об'єкту на місці зруйнованої будівлі центру зайнятості.

Читайте ще:

Гайдай розповів про плани щодо відновлення мосту через Лисичанський содовий завод та об'їзної дороги

На ремонт Пролетарського мосту між Лисичанськом та Сєвєродонецьком витратять більше грошей, ніж планувалося

У Лисичанську тепер три половецькі баби: в музеї розповіли, звідки взялася ще одна реліквія

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк