25.11.2021, 23:10

Новий басейн у Лисичанську: стало відомо про терміни та особливості будівництва (відео)

бассейн в лисичанске

Перший етап будівництва басейну в Лисичанську завершився - голова ВЦА Олександр Заїка підписав розпорядження про передачу землі та будівлі, на місці якої з'явиться новий комплекс, на баланс міста. 

Про це повідомляється на офіційній сторінці Лисичанської ВЦА в Facebook, передає Час Пік.

В адміністрації готують документи до другого етапу будівництва.

"Наступними етапами буде у нас підготовка проєктної та проєктно-кошторисної документації та демонтаж аварійної будівлі. Таким чином, в 2022 році ми плануємо повністю підготувати проєкти з демонтажу. Також ми плануємо підготувати, власне, проєкт нового будівництва. У 2022 році ми плануємо повністю завершити підготовчий комплекс робіт з будівництва цього басейну. У 2023 році ми повинні почати саме будівництво цього водно-спортивного комплексу", - зазначив заступник керівника ВЦА Олег Калінін.

Стара будівля буде повністю знесена, а нова - побудована з нуля. У ВЦА запевняють, що це безпечніше, ніж реконструювати аварійну будівлю.

Варто відзначити, що жителі міста з великим ентузіазмом сприймають ідею будівництво басейну. Адже це дасть можливість проводити час весело і з користю як молоді, так і дорослим.

Нагадаємо, новий басейн буде побудований на місці зруйнованої будівлі Центру зайнятості.

Читайте також: Дорога з Лисичанська до Сєвєродонецька стала ще кращою: Гайдай показав зміни (відео)

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк