02.12.2021, 16:16

"Лисичанськводоканал" зробив оголошення щодо встановлення тарифів на воду

лисичанскводоканал

"Лисичанськводоканал" оприлюднив оголошення про проведення відкритого обговорення щодо встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення.

Відповідне оголошення розміщене на сайті підприємства, передає Час Пік.

У водоканалі повідомили, що 1 грудня 2021 року у формі відкритого слухання проводилося засідання НКРЕКП, в рамках якого було схвалено проєкт постанови "Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП "Про внесення змін до постанови національної комісії, яка здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 16 червня 2016 року №1141" щодо встановлення тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення.

З метою виконання вимог Порядку проведення відкритого обговорення проєктів рішень НКРЕКП, затвердженого постановою від 30.06.2017 №866, ЛКСП "Лисичанськводоканал" повідомляє про проведення 15 грудня 2021 року о 10:00 за адресою: вул.Жовтнева, 16, м. Лисичанськ відкритого обговорення вищевказаного проєкту постанови.

Згідно з ]]>проєктом постанови]]>, "Лисичанськводоканал" може встановити наступні тарифи:

  • на водопостачання - 20,04 грн/куб. м,
  • на водовідведення - 13,06 грн/куб. м.

Варто відзначити, що це оптові тарифи за 1 куб. м без ПДВ. Сюди не включені розрахунки з розподілу водопостачання для підприємств та населення, тобто "кінцевий" тариф для абонентів водоканалу поки невідомий.

Враховуючи карантинні обмеження, відкрите обговорення проводитиметься дистанційно, з використанням технічних засобів.

  • Заявки для участі у відкритому обговоренні проєкту рішення НКРЕКП приймаються до 14 грудня 2021 року в письмовому та/або електронному вигляді за адресою: Відділ НКРЕКП в Харківській області, 61003, м. Харків, вул. Кооперативна, 12/14, к. 229, e-mail: [email protected].
  • Зауваження та пропозиції приймаються до 13 грудня 2021 року у письмовому та/або електронному вигляді за адресою: НКРЕКП, вул. Смоленська, 19, м. Київ, індекс 03057, а також за електронною адресою: [email protected].

Читайте також: На Луганщину запустять новий регіональний експрес - "Харків-Попасна" (фото)

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк