10.12.2021, 17:20

На Луганщині затримали ще одну групу іноземців, які намагалися незаконно перетнути кордон

нелегалы

Правоохоронці Луганської області відкрили кримінальне провадження за фактом спроби переміщення іноземців через державний кордон. Цього разу "попалися" громадяни Узбекистану.

Про це повідомляє поліція регіону в Facebook, передає Час Пік.

У четвер, 9 листопада, до поліції населеного пункту Мілове надійшло повідомлення від працівників прикордонної служби про те, що в селі Великоцьк вони затримали чотирьох іноземних громадян, які намагалися незаконно перетнути державний кордон України.

Щодо затриманих були складені адміністративні матеріали за статтею 204-1 КУпАП (Незаконний перетин або спроба незаконного перетину державного кордону України).

Співробітники слідчо-оперативної групи поліції Мілового, які виїхали на місце події, встановили, що троє чоловіків та одна жінка, всі громадяни Узбекистану, намагалися перетнути державний кордон з території України на територію Російської Федерації.

Крім того, був встановлений автомобіль і водій, який підвозив іноземців. За словами водія - 65-річного жителя смт Мілове, - до нього звернулися іноземці з проханням підвезти їх до села "Півнівка".

Вже під час руху іноземці розповіли водієві, що їх мета - доїхати в інший населений пункт, а саме в село "Рання Зоря" (Червона зірка), яке межує з РФ. Почувши це, водій відмовився везти їх далі, висадив з машини і поїхав у Мілове.

За фактом спроби незаконного перетину кордону порушено кримінальне провадження. Проводиться досудове слідство.

Варто відзначити, що це не перший подібний випадок в регіоні. Днями при спробі незаконно перетнути кордон були затримані громадяни Азербайджану та Грузії.

Читайте також: У Лисичанську розшукують матір двох дітей, яких знайшли поблизу блокпоста

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк