08.12.2021, 20:21

У Лисичанську розшукують матір двох дітей яких знайшли поблизу блокпоста

дети розыск

Поліцейські Лисичанська розшукують матір двох маленьких дітей, яких виявили поблизу блокпоста, де вони гралися.

Про це повідомляє поліція Луганської області в Facebook, передає Час Пік.

У середу, 8 грудня, під час несення служби з охорони громадської безпеки, поліцейські батальйону поліції особливого призначення ГУНП в Луганській області неподалік від блокпоста "Лисичанськ-Бахмут" в полі помітили двох хлопчиків 4-х та 6-ти років, які намагалися щось викопати.

Батьків з дітьми не було. Спецназівці, поспілкувавшись з малюками, з'ясували, що вони намагалися викопати "окоп", і доставили дітей до місцевого відділу поліції в розпорядження інспекторів-ювеналів.

"Дитяча" поліцейська Марія Якимчук напоїла малюків чаєм, нагодувала і дізналася, що хлопці разом з матір'ю приїхали в Лисичанськ в гості до бабусі. Поки мати та бабуся спали, хлопчики зібралися і пішли гуляти. Зараз діти поміщені в медичний заклад. Після медичного обстеження їх направлять до Центру соціально-психологічної реабілітації.

Поліцейські проводять заходи щодо встановлення місцезнаходження матері, яка залишила двох маленьких дітей без нагляду. Враховуючи, що сім'я вже не вперше потрапляє в поле зору правоохоронців, рішення про подальше можливе перебування дітей з матір'ю буде прийматися колегіально з представниками відділу у справах дітей та соціальними службами.

Читайте також: Всі школи Лисичанська стануть ліцеями та гімназіями: як перейменують навчальні заклади

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк