29.12.2021, 08:02

У Лисичанську обмежено рух транспорту

В Лисичанске ограничено движение транспорта

На Луганщині патрульні відділу безпеки дорожнього руху продовжують нести службу в посиленому режимі через складні погодні умови. У Лисичанську на одній з ділянок обмежено рух великовантажного транспорту.

За інформацією Патрульної поліції, станом на ранок, 29 грудня, дороги Сєвєродонецька, Лисичанська та Рубіжного перебувають у задовільному стані. Ускладнень для руху транспорту немає, повідомляє Час Пік.

Тимчасово обмежено рух великовантажного транспорту через міст на вулиці Першотравневій, міста Лисичанськ

"За розпорядженням керівника Лисичанської військово-цивільної адміністрації тимчасово обмежено рух великовантажного транспорту через міст на вулиці Першотравневій, міста Лисичанськ у напрямку — вгору з 20 години 28 грудня до покращення погодних умов та усунення наслідків непогоди", - йдеться в повідомленні.

Інформацію про небезпечні ділянки патрульні передали дорожнім службам, які найближчим часом мають обробити дорожнє покриття.

Правоохоронці Луганщини звернулися до водіїв та пішоходів.

"Шановні водії! Не сідайте за кермо без особливої потреби. Під час їзди неухильно дотримуйтесь Правил дорожнього руху! Дотримуйтеся безпечної швидкості та дистанції, уникайте різких маневрів на автошляхах.

Шановні пішоходи! Перетинайте дорогу тільки у встановлених для цього місцях, попередньо переконавшись, що водії помітили вас та зупинили транспортні засоби. Не вибігайте на дорогу та не підходьте близько до проїжджої частини під час слідування тротуаром!

Поспіх на дорозі, особливо взимку, недоречний!", - йдеться в повідомленні.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк