14.01.2022, 21:02

У Сєвєродонецьку молоді люди вирішили "побавитися", використавши авто не за призначенням (відео)

северодонецк авто

У Сєвєродонецьку з початку року сталася низка підпалів авто. Один з них - найбільш дивний, оскільки, як виявилося, був для молодих людей своєрідною розвагою.

Про це повідомляється в сюжеті "ТРК Донбас Онлайн", передає Час Пік.

Так, 10 січня група молодих людей розбили авто, облили бензином та підпалили. Процес вони знімали на відео, а після - виклали в соцмережу. Про палаюче авто повідомили рятувальникам місцеві жителі. 

За словами прес-секретаря Сєвєродонецького районного відділу поліції Тетяни Кириленко, на місці було встановлено, що 21-річний сєвєродончанин тієї ж ночі придбав у свого друга автомобіль "Мерседес". Вони разом купили паливо і вирушили до озера Чисте. Поблизу лісосмуги авто підпалили.

Що мотивувало молодих людей на такий вчинок - залишається тільки здогадуватися. У всякому разі, відео з підпалом авто в мережі могло стати популярним, якщо розрахунок був на це. Кадри "видовищного" інциденту представлені в сюжеті.

Варто відзначити, що кількома годинами раніше невідомі підпалили автомобіль, що належить родичці одного з місцевих чиновників. Камери відеоспостереження засікли паліїв. Як повідомив господар авто, він цих людей не знає - вони підпалили авто і швидко втекли.

Читайте також: Сєвєродонецьк охопила низка загорянь автомобілів: один випадок загадковіший за інший

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк