15.01.2022, 17:02

Троє жителів Луганщини стали жертвами інтернет-шахраїв

интернет-мошенники

За минулу добу ще троє жителів Луганської області стали жертвами шахраїв, купуючи товари в мережі. Один з потерпілих втратив близько 125 тисяч гривень. 

Про це повідомляє поліція регіону в Facebооk, передає Час Пік.

Так, 39-річна жінка на сайті "OLX" знайшла оголошення про написання картин, за що перерахувала 1500 грн. Власник оголошення надіслав заявниці фото картин, які він написав, але їй вони не сподобалися. Після чого невідомий пообіцяв повернути гроші (крім витрачених на матеріали для картини), але до теперішнього часу гроші не повернув.

47-річний житель смт Біловодськ на сайті "OLX" знайшов оголошення про продаж авто і перерахував за покупку близько 125 тисяч гривень, проте авто не отримав, а продавець перестав виходити на зв'язок.

30-річна сєвєродончанка в соціальній мережі "Instagram" замовила дитячу коляску і перерахувала в якості передоплати 1400 грн, проте товар заявниця так і не отримала.

В черговий раз правоохоронці закликають жителів регіону бути пильними - не довіряти незнайомим людям, особливо під час здійснення фінансових операцій в мережі.

Читайте також: На Луганщині судитимуть "смотрящого" по СІЗО та його поплічників

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк