21.01.2022, 17:33

Тролейбусне сполучення між Лисичанськом та Сєвєродонецьком: Гайдай заявив про зміну планів

гайдай

У п'ятницю, 21 січня голова Луганської ОДА Сергій Гайдай провів прес-конференцію, в рамках якої, зокрема, розповів про зміни в реалізації проєкту тролейбусного сполучення, яке об'єднає Лисичанськ, Сєвєродонецьк та Рубіжне

Про це повідомляє прес-служба ЛОДА в Facebook, передає Час Пік.

За словами Гайдая, на даний момент проводиться тендер на будівництво другої черги. Однак в плани були внесені деякі зміни у зв'язку з тим, що маршрут може бути не дуже зручним для мешканців регіону.

"Дещо змінено підхід до реалізації проєкту. Якщо повністю з'єднувати три міста, тролейбус буде їхати близько двох годин, що не дуже зручно для місцевих жителів. Тому маршрут Сєвєродонецьк-Лисичанськ (залізничний вокзал) буде подовжений по всьому Лисичанську і буде закінчуватися поблизу обласної дитячої лікарні", - розповів Гайдай.

Він також зазначив, що буде відкрито окреме тролейбусне сполучення, яке з'єднає Сєвєродонецьк та Рубіжне.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що обласна влада планувала з'єднати кільцевим тролейбусним маршрутом Сєвєродонецьк, Лисичанськ та Рубіжне. За словами Гайдая, на відрізку «Сєвєродонецьке тролейбусне депо - Лисичанський залізничний вокзал» вже встановлені всі опори. У 2022 році вже повинні початися роботи над наступними етапами проекту. А на початку грудня минулого року очевидці помітили на цій ділянці новий тролейбус, який курсуватиме на даному маршруті.

Читайте також: "Санітарні зачистки" від комунальників у Лисичанську, або Що не так з цим містом (відео)

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк