28.01.2022, 13:30

У Сєвєродонецьку школярів переводять на дистанційне навчання

дистанционное обучение

У Сєвєродонецьку масово хворіють учні шкіл. Влада прийняла рішення про організацію дистанційного навчання для учнів усіх класів. Також закриються всі заклади позашкільної освіти.

У Сєвєродонецьку у зв'язку з погіршенням епідеміологічної ситуації, пов'язаної із захворюваністю COVID-19, школярів переводять на дистанційну форму навчання, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу Сєвєродонецької міської ВЦА. 

У Сєвєродонецьку 27 січня відбулося засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. На засіданні було розглянуто питання "Про організацію освітнього процесу в закладах загальної середньої та позашкільної освіти на території Сєвєродонецької міської територіальної громади з використанням технологій дистанційного навчання".

Комісія ТЕБ та НС прийняла рішення про організацію в закладах загальної середньої та позашкільної освіти на території Сєвєродонецької МТГ освітнього процесу з використанням технологій дистанційного навчання з 31 січня 2022 по 7 лютого 2022 включно.

"У зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації на території Сєвєродонецької міської територіальної громади, пов’язаної із захворюваністю на гостру респіраторну хворобу COVID-2019, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, беручі до уваги зростання середньодобової кількості зареєстрованих нових випадків зараженням коронавірусом серед дитячого населення, з метою недопущення погіршення епідеміологічної ситуації серед учнів і працівників та з метою стримування розповсюдження гострих респіраторних вірусних захворювань, комісія вирішила з 31 січня 2022 до 07 лютого 2022 включно організувати освітній процес в закладах загальної середньої та позашкільної освіти на території Сєвєродонецької міської територіальної громади з використанням технологій дистанційного навчання", - йдеться в прийнятому рішенні.

Нагадаємо, за минулу добу в Луганській області лабораторно підтверджено 557 нових випадків COVID-19. За добовим приростом нових хворих вже кілька днів поспіль лідирує Сєвєродонецьк.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк