28.01.2022, 13:52

У Лисичанську частину школярів відправляють на "дистанційку"

Иллюстративное фото / Открытый источник

У зв'язку з погіршенням епідеміологічної ситуації, пов'язаної із захворюваністю на COVID-19, та враховуючи рекомендації Міністерства освіти і науки України, у Лисичанську частину школярів переводять на дистанційну форму навчання.

У Лисичанську школярів закладів загальної середньої освіти переводять на дистанційну форму навчання. Про це повідомляє Управління освіти Лисичанської міської ВЦА, передає Час Пік.

Зазначається, що таке рішення було прийнято відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 25.01.2022 № 1/1267-22 "Про вжиття організаційних заходів протидії розповсюдженню COVID-19".

"З 31 січні по 12 лютого 2022 для здобувачів освіти 5-11 класів закладів загальної середньої освіти Лисичанської міської територіальної громади освітній процес організовується з використанням технологій дистанційного навчання", - йдеться в повідомленні, розміщеному на сайті Лисичанської міської ВГА.

Нагадаємо, за минулу добу в Луганській області лабораторно підтверджено 557 нових випадків COVID-19. За добовим приростом нових хворих вже кілька днів поспіль лідирує Сєвєродонецьк.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк