04.03.2022, 09:18

"Увага!": 4 березня планується подача евакуаційного поїзда на станцію "Лисичанськ"

Луганская, эвакуация

Ситуація на Луганщині залишається напруженою. Російські окупанти цинічно продовжують обстрілювати мирних людей. Евакуація жителів із небезпечного регіону триває. Сьогодні планується подання евакуаційного поїзда до станції "Лисичанськ".

Ситуація на Луганщині залишається напруженою, бої не припиняються. ЗСУ утримують лінію оборони, але ворог постійно обстрілює мирні населені пункти, повідомляє Час Пік.

На сайті Луганської обласної державної адміністрації з'явилося важливе повідомлення для тих, хто планує виїхати із охопленою війною Луганщини.

Сьогодні, 4 березня, "Укрзалізниця" подасть евакуаційний поїзд до станції "Лисичанськ". Про час фактичного відправлення поїзда не відомо, можливі зміни.

До вокзалу людям доведеться добиратися самостійно, і цей факт дуже непокоїть людей. По-перше, не ходить транспорт, військові забороняють пересуватися на особистих авто, та й пішки далеко йти небезпечно - постійно ведуться обстріли. Людям доведеться на свій страх і ризик діставатися залізничного вокзалу Лисичанська.

"Увага! Подача евакуаційного потягу на станцію в Лисичанську планується 4 березня о 14:00

Укрзалізницею заплановано евакуацію потягом з Луганської області.

Сьогодні, 4 березня 2022 року, о 14:00 планується подача евакуаційного потягу до станції в Лисичанську.

До станції слід діставатися самостійно.Можливі зміни, стежте за повідомленнями", - повідомила прес-служба ЛОДА.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк