10.03.2022, 07:48

Луганщина тримає оборону. Бої не закінчуються ні на хвилину, - Гайдай

Луганская, война

Російські загарбники гадали, що візьмуть Луганську область за декілька годин. Важко, але…Віра мешканців області в ЗСУ безкінечна! Луганщина тримає оборону, гірко оплакує втрачене населення, але щоранку знаходить сили відкидати ворога, змушуючи відступати.

Голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай повідомив, що ситуація в області є вкрай складною. Тривають нескінченні бої, а серед мирного населення зростає кількість жертв та постраждалих, повідомляє Час Пік.

За даними ЛОДА, на Луганщині знеструмлено 27 населених пунктів повністю, 11 частково, всього – 115 461 споживачів. У багатьох населених пунктах немає газу, води та опалення.

Але, за словами Гайдая, "у народу є сили та віра в Перемогу!"

"Кожного дня Луганщина виходить на мітинги проти російської окупації. Ніхто не хоче бути ні в нафантазованій «ЛНР», ні в Росії, під керівництвом божевільного! В тисячний, мільйонний…завжди: Луганщина - це Україна!", - написав Гайдай.

Російські окупанти зривають зло на мирному населенні за поразки на полі бою. Не маючи можливості "переможно" марширувати вулицями "захопленого" Сєверодонецька, вони вирішили стерти його з лиця землі разом із мирними жителями.

Тим самим вони ще більше розпалюють ненависть у серцях українців до "руського миру", "російських визволителів" та всього, що пов'язано з росією.

"Російські загарбники гадали, що візьмуть Луганську область за декілька годин. Помилка - недооцінювати супротивника, тим паче, коли з Вами борються не холодні ручні солдатики, а НАРОД!

Ви російські терористи - цинічні вбивці. Все, на що ладні окупанти зривати зло на мирних.

Звірі холоднокровно вбивають дітей і дорослих, їм байдуже обличчя, в яке стріляти, їм байдуже, що Сєвєродонецьк, Рубіжне, Кремінна, Попасна, Гірське забули що таке мирний сон, забули, як це вийти на вулицю і насолоджуватися весною, а не бігти до найближчого укриття, не знаючи чи вийдуть з нього живими.

Цензурні слова вже закінчуються, ми втомилися від страху, ми хочемо жити і розвиватися...", - написав Гайдай.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк