23.03.2022, 08:25

У Рубіжному російський снаряд влучив у багатоповерхівку: загинули двоє дітей

Ольга Романец | Всі новини автора
война

Окупанти продовжують обстрілювати мирне населення Луганщини. Вчора, 22 березня, в Рубіжному Російський снаряд влучив у багатоповерхівку, внаслідок чого померли двоє дітей.

Про це повідомив начальник обласної Військової адміністрації Сергій Гайдай, передає Час Пік.

"Трагедія сталася ввечері, коли армія рф посилила обстріли. Близько 20: 00 ворог вдарив по багатоповерхівці в Рубіжному. Снаряд розірвався на п'ятому поверсі. Рятувальниками були знайдені троє загиблих, двоє з них діти", - поінформував Сергій Гайдай.

Він зазначив, що ворог не зупиняється і продовжує вперто цілити по мирних жителях. Сьогодні вкотре світ дізнається, що так званий "русский мир" - це смерть маленьких діточок.

Він також зазначив, що йде поступове знищення інфраструктурних об'єктів Луганщини:

"При цьому, в останні дні росіяни б'ють по наших підприємствах прицільно, майже безпомилково. Тому будьте дуже уважні: якщо зустрічаєте на вулиці людину, схожу на навідника або коригувальника, - повідомляйте в поліцію або військовим. Ваша сміливість врятує життя багатьох".

Вчора ввечері від вогню ворога сталося загоряння підприємства та навчального закладу в Рубіжному, рятувальники продовжували гасити полум'я на нафтопереробному заводі в Лисичанську. Також пожежі виникли в п'яти житлових будинках в Кремінній і в трьох в Рубіжному.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк