28.03.2022, 07:43

Рашисти зриваються на мирних жителях: за останню ніч обстріляні будинки в Сєвєродонецьку та Рубіжному

война в Украине

ЗСУ прдолжают відбивати атаки ворога. Росіяни не в змозі просунутися далі, тому продовжують зриватися на мирних жителях.

Про це повідомив начальник обласної Військової адміністрації Сергій Гайдай, передає Час Пік.

"Росіяни не в змозі просунутися далі, тому продовжують зриватися на мирних жителях - за останню ніч обстріляні будинки в Сєвєродонецьку і Рубіжному, про трагедію в Борівському із загибеллю дитини і пораненням ще одного вже відомо всім. Вчора ЗСУ витіснили ворога з одного з районів Рубіжного. Загалом на Луганщині та Донеччині за день ми відбили 5 масованих атак російської армії - знищені танки, БМП, автотранспорт противника", - повідомив Гайдай.

Поки була відносна тиша, зазначив він, рятувальникам вдалося живити ще одну насосну станцію в Рубіжному і подати людям довгоочікувану воду.

Нагадаємо, 28 березня - черговий евакуаційний поїзд з Луганщини. Орієнтовний час відправлення зі станції в Новозолотарівці - 14:00.

Евакуація для жителів Сєвєродонецька запланована біля міського Палацу культури о 10:00. Патрульні задіяні в організації підвезення людей з укриттів до місця збору. Далі - пересадка до поїздів у Донецькій області.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк