29.03.2022, 12:00

На Луганщині змінили час комендантської години

война

На Луганщині змінюється час дії комендантської години. З 29 березня комендантська година буде починатися о 19:00 і триватиме до 06:00.

Про це повідомляє голова Луганської обласної Військової адміністрації Сергій Гайдай, передає Час Пік.

"Також у темний час доби продовжує діяти режим світломаскування. Будьте обачні і дотримуйтесь встановлених норм - від цього залежить ваше життя і ефективність роботи наших захисників", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, на Луганщині на період дії воєнного стану встановлено спеціальний режим світломаскування. Відповідне розпорядження №117 "Про заходи правового режиму воєнного стану" 25 березня підписав голова Луганської обласної Військової адміністрації Сергій Гайдай

Раніше повідомлялося, що за минулу добу на Луганщині близько 20 будинків зруйновані обстрілами. Також сьогодні вранці виникла пожежа на території одного з лісгоспів поблизу Сєвєродонецька.

Також протягом доби внаслідок обстрілів сталися загоряння будинків у Лисичанську, Новотошківському, Щедрищевому. Ще одна пожежа сьогодні вранці виникла на території одного з лісгоспів поблизу Сєвєродонецька.

На фронті вдалося відбити 7 атак ворога, знищити 12 танків, 10 БМП і 3 одиниці автомобільної техніки. ЗСУ продовжують тримати оборону.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк