11.04.2022, 11:34

В Сєвєродонецьку в 15 квітня відновлюється навчання у школах

Ольга Станішевська | Всі новини автора

У Сєвєродонецьку з 15 квітня планують відновити навчання в школі. Про це йдеться у Наказі Сєвєродонецької ВЦА "Про відновлення освітнього процесу в закладах загальної середньої та позашкільної освіти".

"З метою виконання освітніх програм, організації самостійної навчальної діяльності учнів, додаткових консультацій з використанням технологій дистанційного навчання без урахування показників з кількості днів, відновлення освітнього процесу в закладах загальної середньої та позашкільної освіти, які підпорядковуються Управлінню освіти Сєвєродонецької міської військово-цивільної адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області, наказую

  1. З 15 квітня 2022 року поновити освітній процес у закладах загальної середньої та позашкільної освіти Сєвєродонецької міської територіальної громади за дистанційною формою навчання.
  2. Керівникам закладів освіти Сєвєродонецької міської територіальної громади, які підпорядковуються Управлінню освіти Сєвєродонецької міської ВЦА:
  • видати відповіді накази в підпорядкованих закладах;
  • забезпечити оперативне доведення наказу для педагогічних працівників, здобувачів освіти, батьків або осіб, які їх заміщують".

При цьому зараз в Сєвєродонецьку точаться активні бойові дії. Планується наступ російських військ на місто. Тут немає інтернету та світла, а частина учнів досі не евакуювалася.  

На фото: У Сєвєродонецьку знищили будівлю СНУ ім. Даля

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк