30.04.2022, 16:40

У Сєвєродонецьку затримали мародера, який "обчистив" магазин побутової техніки

мародер

У Сєвєродонецьку правоохоронці затримали ще одного мародера, який вирішив урізноманітнити своє життя за допомогою сучасних гаджетів.

Подробиці повідомила поліція Луганської області у Facebook, передає Час Пік.

Зазначається, що одним із завдань поліцейських, які несуть службу у складі патрульних нарядів на території Луганщини, є боротьба з мародерством. Під час патрулювання поліцейські перевіряють зруйновані магазини та офіси, а також багатоквартирні будинки, де дивляться чи немає зламаних квартир. Правоохоронці проводять бесіди з громадянами, які залишилися в будинках, щоб ті одразу повідомляли в поліцію, у разі виявлення невідомих, які можуть ходити під'їздами.

Так, бійці батальйону "Луганськ-1 імені Героя України Сергія Губанова" в ході патрулювання Сєвєродонецька виявили поблизу одного з магазинів побутової техніки чоловіка, який вирішив "скористатися нагодою" і вчинив крадіжку гаджетів. У магазині 41-річний раніше судимий місцевий мешканець викрав два роботи-пилососи та тримери на загальну суму близько 40 тисяч гривень.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 КК України "Крадіжка". Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Читайте також: Правоохоронці Луганщини посилять роботу з виявлення мародерів, - Гайдай

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк