04.05.2022, 07:23

Ракетні удари по Львівській області: наслідки обстрілу

3 травня по ряду регіонів України російські війська завдали ракетних ударів. Над Львівською областю із шести ворожих ракет сили ППО збили дві. Внаслідок ракетних ударів пошкоджено три електростанції, є поранені.

Про це повідомив глава Львівської ОВА Максим Козицький у Telegram-каналі, передає Час Пік.

"Три ракети потрапили в електричні підстанції у Львівській області. Одна - в електричну підстанцію на Закарпатті", - повідомив Козицький.

Передбачається, що ракети летіли із Каспійського регіону.

"Трьом електричним підстанціям у Львові завдали суттєвих пошкоджень. Є затримка в русі поїздів. Двоє людей звернулися до медзакладів області з осколковими пораненнями. За їхніми словами, вони знаходилися неподалік місць вибухів. Стан постраждалих - середньої тяжкості", - додав глава області.

Мер Львова Андрій Садовий повідомив, що внаслідок ракетних атак пошкоджено дві помпові станції.

"Відновлюємо водопостачання через альтернативні джерела електроенергії", - сказав мер.

Прес-служба Львівської ОВА повідомляє, що у зв'язку з ворожими обстрілами залізничних підстанцій низка поїздів "Укрзалізниці" прямуватиме із затримкою.

"Зокрема, затримано поїзди на під'їзді до Львова, інформація оновлюється, слідкуйте за офіційними повідомленнями", - повідомили у прес-службі.

Нагадаємо, що 3 травня по ряду регіонів України російські війська завдали ракетних ударів. Зокрема, вибухи було чутно у Львівській, Вінницькій, Дніпропетровській, Кіровоградській областях.

Читайте також: Окупанти розбомбили літаками елеватор у Рубіжному

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк