25.05.2022, 12:12

У лавах "завойовників ДНР" почалися тотальні бунти, - луганський блогер

Віктор Білий | Всі новини автора

Складною залишається ситуація на Донбасі. Атаки російських військ та їх сателітів "ЛНР" та "ДНР" не припиняються ні на хвилину. Окупанти продовжують стирати з лиця землі підконтрольні Україні Сєвєродонецьк, Рубіжне, Лисичанськ та прилеглі до них території, проте захопити не можуть.

У лавах "завойовників ДНР", яких кинули на допомогу на луганський фронт, почалися тотальні місцеві бунти. Про це повідомив луганський блогер Savelyi Vasserman у своєму Facebook, передає Час Пік.

Дійшли до точки кипіння

Зараз до точки кипіння дійшли "підрозділи ДНР", яких кинули нам на допомогу, на луганський фронт. Проте, "ДНРівці" чітко бачать ситуацію, коли бійців НМ "ЛНР" просто перетворюють на людський фарш і відправляють додому вже у неживому вигляді, тому вони все частіше стали вживати без сорому фрази "Як гарматне м'ясо".

У звітах командування ми маємо повільне, але просування на фронті. Ціною якихось жертв, ви можете зрозуміти за такими вже масовими бунтами. Кабінетні генерали просто затикають дірки в порядках, що атакують. Таких проломів буде з кожним днем ​​дедалі більше, залежно від кількості західної зброї, що тече на Донбаський фронт цілодобово.

Фронт "республік" вичерпався

Місцеві командири доповідають до штабу з великою затримкою про втрати, інакше можуть сильно спитати. Луганські бійці мовчать. Частина вже просто нічого не скаже. Саме такі скандали з воїнами "ДНР" допомагають зрозуміти ситуацію на фронті. Як вирішуватимуть? Лише репресіями.

Чи допоможе? Короткостроково так. Глобально людський фронт республік вичерпався. Людей нема. Пошук нового бійця на фронт коштує дорожче та дорожче. Шукають масштабно, обшукуючи цілі райони міст. Але ресурс вичерпався. Залишилися зовсім криві та косі.

І це досі не взято Лисичанськ та Сєвєродонецьк.

Це ще не взято Краматорськ.

У якій послідовності братимуть міста, республіки один одному допомагатимуть своїми підрозділами.

Люди зараз питають: як же з нами так?

Ми вже інсайдили, що це цілеспрямована політика Кремля, щодо заміни людей, які мали досвід життя при Україні, які мають родичів та знайомих в Україні та можуть спілкуватися та мати іншу інформацію звідти – всіх будуть змінювати на справжніх росіян. Процес іде. Його можуть зупинити лише масовий саботаж у рядок. Чи не переворот, не військовий бунт, але частковий саботаж врятує життя луганських.

Читайте також: Окупанти планують "взяти" Сєвєродонецьк та Лисичанськ до кінця червня, але ціна буде страшна - луганський блогер

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк