19.06.2022, 11:49

"Місто перетворюється на пустелю": Окупанти "звільнили" Лисичанськ від чергового "воєнного" об'єкту

война, Лисичанск

На Луганщині тривають тяжкі бої. Лінія фронту проходить через Сєвєродонецьк, але дістається і сусідньому Лисичанську.

За словами голови Луганщини Сергія Гайдая, у Лисичанську руйнування житла збільшується лавиноподібно. Російські окупанти гатять по місту без перепочинку, знищуючи житлові будинки та пам'ятні будівлі, повідомляє Час Пік.

Війна розкидала жителів Лисичанська по всій Україні та далеко за її межі. Але, навіть перебуваючи далеко від рідного дому, лисичани продовжують стежити за ситуацією у місті та регіоні.

У місцевих пабликах періодично публікують фото та відеоматеріали, зняті у місті. На жаль, все частіше новини не радують.

Цього разу стало відомо, що російські війська "звільнили" місто від будівлі спортзалу, розташованої біля податкової інспекції. І хоча спортзал останнім часом був покинутий, активісти міста шукали кошти на його відновлення.

У коментарях жителі Лисичанська з болем пишуть про те, що це не просто будівля, а місце, де лисичани любили активно проводити час. Хтось тут грав у футбол, хтось був учасником змагань, а учні ПТУ №2 займалися тут фізкультурою... Все це важливо для мешканців міста, а ось для росіян Лисичанськ – це просто точка на мапі війни, територія, яку потрібно взяти незважаючи на втрати, руйнування та смерть городян.

Скільки ще таких страшних кадрів доведеться побачити мешканцям Луганщини, доки не закінчиться це криваве "визволення"?

Лисичанск Лисичанск

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк