23.06.2022, 21:18

ЗСУ зупинили наступ російської армії у напрямку південної околиці Лисичанська, - Генштаб

лисичанск

Збройні сили України зупинили наступ російської армії у напрямку південної околиці Лисичанська. Місто активно обстрілюється.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у зведенні щодо ситуації на фронтах України на вечір 23 червня у Facebook, передає Час Пік.

За даними Генштабу, противник здійснював обстріли з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Сиротине, Лисичанськ, Сєвєродонецьк, Вороново та Мирна Долина.

"Наші воїни зупинили наступ у напрямку південної околиці Лисичанська, завдали ворогові втрат і змусили відступити. Для відновлення наступу окупанти висувають резерви. Наступальні дії противника поблизу Боровського українські захисники також призупинили", - йдеться у повідомленні.

У Генштабі також повідомили, що росіяни провели розвідку боєм у районі населеного пункту Біла Гора. Ворог продовжує наступ в районі населеного пункту Рай-Олександрівка, йдуть бої.

Читайте також:

У промзоні Сєвєродонецька зруйновано багато захисних споруд, ЗСУ можуть відійти, - Гайдай

Найближчим часом РФ намагатиметься захопити Сєвєродонецьк та Лисичанськ, далі - Краматорськ та Слов'янськ, - Міноборони України

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк