23.06.2022, 20:56

У промзоні Сєвєродонецька зруйновано багато захисних споруд, ЗСУ можуть відійти, - Гайдай

гайдай

Російські загарбники кинули всі сили, щоби окупувати всю територію Луганської області найближчим часом. Бої продовжуються в усіх напрямках.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у короткому вечірньому зведенні в Telegram, передає Час Пік.

За словами Гайдая, у промзоні Сєвєродонецька вже зруйновано багато захисних споруд. Не виключено, що українські військові відійдуть на нові укріплені позиції.

Лисичанськ під щільними обстрілами. Однак гуманітарні вантажі до міста завозяться щодня, триває "тиха" евакуація. Сьогодні загалом вдалося евакуювати близько 40 людей.

Гайдай зазначає, що у разі окупації Сєвєродонецька люди, які перебувають в укриттях "Азоту", стануть заручниками росіян. Вихід буде лише на окуповану частину Луганської області. Разом з тим, на нещодавно окупованих територіях загарбники вже розпочали "фільтрацію". Вони розшукують активістів та людей, причетних до військової справи. У полі зору також родичі цих людей. Чоловіків змушують йти воювати проти України, тобто використовують як "гарматне м'ясо".

Читайте також: Найближчим часом РФ намагатиметься захопити Сєвєродонецьк та Лисичанськ, далі - Краматорськ та Слов'янськ, - Міноборони України

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк