15.07.2022, 09:26

"Яскраве фаєр-шоу": В окупованій Кадіївці ефектно злетів у повітря склад з боєприпасами

В оккупированной Кадиевке взлетел на воздух склад с боеприпасами

У тимчасово окупованому місті Кадіївка (колишній Стаханов) Луганської області горить черговий склад боєприпасів російських загарбників. Вночі спостерігали ефектне видовище мешканці одразу кількох населених пунктів. Пожежу досі не вдалося загасити.

У ніч на п'ятницю, 15 липня, у місцевих Telegram-каналах почали з'являтися повідомлення про "бавовну" на базі російських окупантів. Після вибухів почався справжній феєрверк - кілька годин поспіль продовжували детонувати ворожі боєприпаси, повідомляє Час Пік.

Місцеві Telegram-канали пишуть, що вибухи почалися вночі, але пожежу досі не загасили. У Кадіївці частково перекрито рух транспорту у бік колишнього м'ясокомбінату.

"Стаханів ЛНР йде детонація БК. У багатьох зникла електрика. Округи від складу без вікон, люди в укриттях", "Склад в окупованому Стаханові детонує третю годину. Ці ракети рашистів уже не полетять до мирних міст України!", – пишуть у мережі.

Так звані власті "ЛНР" заявили, що ВСУ випустили по Кадіївці шість ракет з американських гаубиць HIMARS.

"Поки всі спали, не могли заснути Дядичко Ленд Ліз, Бавовна і Селітра. Що зробиш, якщо вони дуже відповідальні і просто не могли ігнорувати неодноразове запрошення орків з Кадіївки. Кинувши всі хатні справи весела трійця стрімголов рушила влаштовувати концерт, бо не можна примушувати глядача чекати. У підсумку яскраве фаєр шоу, "веселі і радісні" крики орків, "жвава метушня і галас" за маршрутом "склади із селітрою і гуманітаркою" - лікарня/морг. Для тих, хто пропустив концерт за тих, чи інших причин повідомляємо, що концертний тур тільки набирає обертів і відбудеться у всіх, без виключення місцях "не складів з БК, ПММ і штабів", - повідомляє Управління стратегічних комунікацій ЗСУ у Telegram.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк