21.07.2022, 15:56

У Новоайдарі окупанти затіяли "ремонт" школи, яка вже була відремонтована минулого року

школа гимназия

У Новоайдарі Луганської області окупаційна влада хоче зробити капітальний ремонт у гімназії, яка вже була відремонтована у 2021 році в рамках програми "Велике будівництво".

В одному з російських ЗМІ з'явилася інформація про те, що будівельники з Тамбова нібито займатимуться капітальним ремонтом Новоайдарської школи-гімназії, передає Час Пік.

Повідомляється, що на початок нового навчального року буде завершено ремонт третього поверху навчального закладу. Тамбовські будівельники мають намір демонтувати стару підлогу, стелі, оновити систему водопостачання та інші комунікації.

Разом з тим, цей навчальний заклад уже було відремонтовано у 2021 році за програмою "Велике будівництво". Тоді на ремонт було виділено 34 мільйони гривень, 10% фінансувалося з місцевого бюджету. Усі роботи було виконано вчасно.

Внаслідок бойових дій будівля навчального закладу не постраждала. Гімназія стоїть ціла та з новим ремонтом, якому ледве рік.

Користувачі мережі вважають, що окупанти таким чином хочуть влаштувати "показуху" - нібито відремонтувавши будівлю, яка за фактом ремонту не потребує.

Читайте також: "Все одно куплять, щоб не померти": На Луганщині окупанти в 2-3 рази завищують ціни на товари першої необхідності

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк