23.07.2022, 14:45

На окупованій Луганщині російський воєнкор на смерть збив людину: свідка ДТП викрали

Александр Сладков

Окупанти продовжують лютувати на захоплених територіях Донбасу. Місцевим жителям не варто вірити "солодким промовам" російських "визволителів". Стати свідком якогось інциденту за участю росіян також ризиковано.

Український журналіст Денис Казанський розповів про інцидент, що трапився на території окупованої Луганщини, передає Час Пік.

Інсайдер повідомив, що мешканка села Варварівка випадково стала свідком ДТП, учасником якого був російський воєнкор Сладков. Тепер жінка зникла.

"Російський воєнкор Сладков на смерть збив людину на окупованій території. А свідка інциденту Любов Громову викрали і тепер вона не виходить на зв'язок...

Ось відео з місця аварії, зняте сусідом Громової. На ньому чути, як вона називає номер автомобіля, який збив людину. Це номер броньованого автомобіля, який нещодавно подарували у Ростові воєнкору Сладкову.

Про цей подарунок спочатку написали ростовські сайти, але тепер статтю видалено, тому що на фото видно номер машини", - написав Казанський.

новости соцсетей

Сам Сладков спростовує чутки про участь у ДТП.

Про безчинства та терор представників "руського миу" на окупованих територіях місцеві жителі повідомляють ще з 2014 року. Тепер доведеться звикнути до нових реалій й мешканцям нещодавно окупованих територій. Дуже хочеться вірити, що ненадовго!

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк