05.08.2022, 14:40

Людські черепи на парканах: Страшні реалії окупованої Попасної

Попасная, война

Російські "визволителі" лютують на захоплених територіях. Пограбування, насильство, знущання, вбивства - окупанти не зупиняються ні перед чим. Навіть "ждуни", які з радістю зустрічали "руський мир", не почуваються у безпеці поряд з цими відморозками.

Місцеві жителі у соцмережах часто повідомляють про страшні речі, які відбуваються на окупованих територіях. Ще багато жахливих фактів ми зможемо дізнатися лише після деокупації, повідомляє Час Пік.

У місцевій групі "Попасна – місто контрастів" у Facebook опублікували фото з окупованого міста. На вулиці біля одного з будинків на паркані висять людські черепи. Ось він "руський мир" у всій красі. Моторошна реальність...

"А тепер дивіться,що роблять ці тварі-"асвабадітєлі"!!! Ще залишилися їх прибічники чи може очі повідкривалися? Частокол з людських черепів,що це середньовіччя ? Ці нелюди будуть таке творити і вдома,якщо повернуться,бо безкарнісь", - написала авторка посту, прикріпивши моторошне фото.

новости соцсетей

"Не вистачає слів, щоб щось коментувати. Людство втратило свою людяність і гідність", "Сволочі", "Не можу зрозуміти - невже це правда?!! Як таке може бути у 2022 році в центрі Європи??!! Жах!!!", "відморозки без честі та совісті", "Просто в голові не вкладається!", "Просто жесть", "Але це вже... нижче дна. Вже пробито... Слів більше немає", - пишуть шоковані люди у коментарях.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк