08.08.2022, 09:47

"Бавовна" на Херсонщині: ЗСУ вдарили по Антонівському та Каховському мостам

"Хлопки" на Херсонщине

ЗСУ вночі 8 серпня завдали нового удару мостами в Херсонській області. Є попадання в районі Антонівського мосту. Чути вибухи у Новій Каховці та Чорнобаївці.

Також є інформація про Скадовськ та Даріївку. Про це повідомив депутат Херсонської облради Сергій Хлань, передає Час Пік.

"Доброго ранку Херсонщина!

Оце так нічка для окупантів на Херсонщині...

Схоже День Повітряних сил України для орків закінчився знатним фейерверком. Горять, вибухають", - написав Хлань у Facebook.

новости соцсетейновости соцсетей

Удар по мостах у Херсонській області підтвердила керівник координаційного прес-центру сил охорони та оборони півдня Наталія Гуменюк.

"Відпрацьовано той самий вогневий контроль, який ми тримали кілька діб на цьому напрямі, і він має свої результати. Є влучення досить серйозні, як по Антонівському, так і по Каховському мосту", - сказала Гуменюк в ефірі телемарафону єдиних новин.

За її словами, знищено кілька баз зберігання боєприпасів і це істотно впливає на моральний стан російських військ та на боєздатність противника.

"Ми уточнюємо результат, які саме з них наші. Оскільки ми розуміємо, що рух опору на окупованих територіях є потужним", - сказала Гуменюк.

.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк