08.08.2022, 11:40

Гатили ракетами, артилерією, РСЗВ "Град" та "Смерч": окупанти обстріляли Донеччину

Донецкая, обстрелы

Російські окупанти продовжують інтенсивними обстрілами знищувати околиці Донецька. Авіаракетними та артилерійськими ударами знищено житлові будинки, виробничі потужності та комунікації.

Російські окупанти завдали 28 ударів  по 16 населених пунктах.  Найбільше влучень прийшлося по Авдіївці – 7 і Бахмуту – 6. Також постраждали Селидове, Вугледар, Краматорськ, Слов’янськ, Мар’їнка, Соледар, Нью-Йорк, Опитне, Карлівка, Вишневе, Євгенівка, Новоукраїнка, Максимільянівка, Північне. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Донецької області, передає Час Пік.

Росіяни били по житловому сектору авіаційними ракетами НУРС, артилерією, РСЗВ "Град" та "Смерч".

Зруйновано та пошкоджено 47 цивільних об'єктів - 34 житлові будинки, коксохімічний завод, автобазу, садове товариство, електропідстанцію.

"У Мар’їнській громаді сьогодні зранку під обстрілами Красногорівка – пошкоджено 5 житлових будинків, комунальне підприємство та кондитерський цех. У Максимільянівці пошкоджено 1 будинок, у Мар’їнці – поранено 1 людину.

Вночі росіяни обстріляли Очеретине – пошкоджено щонайменше 4 будинки та електропостачання. Також у громаді під обстріли потрапили Ласточкине, Піски та Первомайське. Інформацію щодо пошкоджень уточнюємо.

Під ранок росіяни обстріляли стару частину Авдіївки з Градів, трохи пізніше – завдали авіаудару по місту. Обсяги руйнувань ще встановлюємо.

У Бахмутському районі гучно було в селах Світлодарської та Соледарської громад. Наразі відомо про 1 поранену людину у Яковлівці.

Також уночі росіяни завдали удару по Краматорську – інформації про постраждалих та пошкодження наразі немає", - ]]>повідомив ]]>у Facebook голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

Донецкая, обстрелы Донецкая, обстрелы Донецкая, обстрелы Донецкая, обстрелыДонецкая, обстрелы Донецкая, обстрелы Донецкая, обстрелы ​​​​​​​Донецкая, обстрелы Донецкая, обстрелы

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк