08.08.2022, 12:58

На 90% можна стверджувати, що "Корсу" замочили свої, - Казанський

Ольга Качура ("Корса")

3 серпня підконтрольні бойовикам "ДНР" ЗМІ та гауляйтер окупованої Горлівки повідомили про загибель одіозного командира артилерії "ДНР" Ольги Качури. Проте український журналіст Денис Казанський упевнений, що "Корсу" ліквідували "свої".

З'явилися деталі ліквідації одіозної терористки "Корси", яка наказувала жорстоко бомбардувати Донбас. Виявилося, автомобіль, в якому їхала Качура, підірвали. Казанський упевнений, що "Корсу" ліквідували "свої", повідомляє Час Пік.

За його даними, "Корсу" за загадкових обставин убили в тилу. Журналіст також показав фото з ймовірного місця ліквідації "Корси".

"На 90% можна стверджувати, що Корсу замочили свої. Сценарій рівно той самий, що з Бєдновим та Мозговим у 2015-му", - написав Казанський у Telegram.

Нагадаємо, до 2014 року "Корса" служила у міліції Горлівки, а потім перейшла на бік окупантів та приєдналася до формувань бойовика Ігоря Безлера. "Корса" командувала дивізіоном реактивних систем залпового вогню "Град" та віддавала накази про обстріл мирних населених пунктів.

У січні цього року український суд заочно засудив Качуру до 12 років ув'язнення. Вона визнана винною у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 (участь у терористичній групі чи терористичній організації) Кримінального кодексу України.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк