10.08.2022, 13:44

Окупанти пропонують мешканцям Сєвєродонецька відбудовувати зруйноване житло "своїми силами"

Луганская, война

Жителям окупованого Сєвєродонецька нова "влада" пропонує "своїми силами" відновлювати зруйноване внаслідок обстрілів житло. Людям навіть обіцяють видавати будівельні матеріали. Але для цього потрібно особисто з'явитися з повним пакетом документів на нерухомість.

Окупаційна влада спочатку обіцяла жителям Сєвєродонецька швидко відновити всі знищені комунікації у місті. Наразі заявляють, що це неможливо зробити й вже не приховують, що місто на зиму залишиться без світла, газу, води та опалення, повідомляє Час Пік.

Також лунали обіцянки, що росіяни "ударними темпами" відновлять зруйноване місто. Однак, минув час і тепер мешканцям Сєвєродонецька пропонують відновлювати зруйноване житло "своїми силами".

Місцеві жителі розмістили в мережі оголошення, що сєвєродончанам нібито будуть видавати будматеріали, аби вони самі ремонтували свої зруйновані будинки та квартири.

При цьому владі необхідно надати повний пакет документів, що засвідчують особу та право на власність.

Мало віриться, що це прояв піклування про жителів "звільненого" Сєвєродонецька. Швидше за все це чергова "замануха" для перепису населення. Куди підуть потім ці дані – для вручення повісток чи проведення чергового "референдуму" – залишається лише здогадуватися. У "чистоту руської душі" вже ніхто не вірить...

новости соцсетей

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк