30.08.2022, 22:56

Зима близько: на Луганщині окупанти затвердили порядок легалізації індивідуального опалення у квартирах

буржуйка

Окупаційна "влада" Луганської області своєю "постановою" затвердила порядок легалізації систем індивідуального теплопостачання у багатоквартирних житлових будинках.

Про це повідомили у так званому "уряді ЛНР", передає Час Пік.

"Власникам квартир (нежитлових приміщень) багатоквартирних житлових будинків, фактично відключених від мереж централізованого теплопостачання та гарячого водопостачання до 12 травня 2014 року, необхідно пройти процедуру легалізації системи індивідуального теплопостачання. Це стосується квартир, теплопостачання яких забезпечувало ДУП (державне унітарне підприємство) "Луганськгаз". Постанову "Про затвердження тимчасового порядку легалізації систем індивідуального теплопостачання квартир (нежитлових приміщень) багатоквартирних житлових будинків" прийнято урядом ЛНР", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що споживачі мають пройти процедуру для того, щоб з них не стягували плату за послуги з централізованого теплопостачання та гарячого водопостачання, а також провели перерахунок заборгованості, що сформувалася на момент легалізації, за ці комунальні послуги та виключили споживача теплової енергії з абонентських баз "Луганськгазу ".

"Для легалізації системи індивідуального теплопостачання, встановленої у квартирі (нежитловому приміщенні) багатоквартирного житлового будинку до 12 травня 2014 року, споживач має звернутися до структурного підрозділу - управління теплопостачання - філія ДУП "Луганськгаз" за місцем проживання з письмовою заявою про проведення обстеження квартири (неєжитлового приміщення) та інвентаризації обладнання.У заяві зазначаються П.І.Б. заявника, адреса квартири та прохання про проведення обстеження приміщення та інвентаризації обладнання", - уточнюють окупанти.

Читайте також: У Сєвєродонецьку окупанти запалили вічний вогонь, щоб похвалитися подачею газу до міста

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк