16.09.2022, 07:32

ЗСУ вдарили по Каховському мосту та 5 понтонних переправ: в ОК "Південь" назвали втрати ворога

Віктор Білий | Всі новини автора

Минулої доби українська авіація завдала 9 ударів по окупантах, а ракетно-артилерійські підрозділи виконали понад 330 вогневих завдань по районах зосередження живої сили, озброєння та техніки, складу боєприпасів у Бериславському районі.

Про це повідомляє оперативне командування "Південь", передає Час Пік.

"Ситуація в південнобузькій операційній зоні залишається складною, але контрольованою. По всій лінії зіткнення продовжуються бої. Але пріоритетними залишаються тактика контрбатарейної боротьби, ракетно-артилерійські та авіаційні удари, як по позиціях на лінії зіткнення, так і по тилових районах. Наших позицій. критичної та стратегічної інфраструктури, логістичних та транспортних вузлів.Але безпілотні літальні апарати використовують не лише для розвідки, а й для завдання поразок", - пишуть в ОК "Південь".

Постраждав Каховський міст та 5 понтонних переправ у Дар'ївки, Садового, Нової Каховки.

Військовими ЗСУ було знищено: 71 окупант, 27 одиниць озброєння та техніки, у тому числі 5 танків, 14 одиниць іншої автобронетехніки, РСЗВ "Град", самохідна артилерійсько-мінометна установка "Нона-С", самохідна артустановка "Гвоздика", зеніт самохідна установка "Шил" Мста-Б" та два 120-ти мм міномета.

Читайте також: Військовий експерт назвав місяць, коли ЗСУ можуть звільнити Херсон

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк