23.09.2022, 12:45

Ракетний удар по Торецьку: у зруйнованій 9-поверхівці врятували 19 осіб, 1 - госпіталізовано

Донецкая, обстрелы

Російські окупанти ввечері 22 вересня завдали ракетного удару по місту Торецьк Донецької області. В результаті "прильоту" в одному з під'їздів багатоповерхового житлового будинку обрушилися плити перекриття з 9 по 7 поверхи.

Вночі співробітники ДСНС врятували зі зруйнованої багатоповерхівки 19 людей, серед яких двоє дітей. Про це повідомив голова Донецької ОВ Павло Кириленко, повідомляє Час Пік.

За його словами, значних людських жертв вдалося уникнути через те, що переважна більшість мешканців будинку евакуювалася. Із 53 квартир заселеними залишалися 10. Тому внаслідок обстрілу лише одну людину травмовано.

"Це - черговий приклад того, що евакуація рятує життя.

Хто досі не виїхав з території Донеччини, особливо - із зони активних бойових дій, той щоденно наражає своє життя на смертельну небезпеку.

Не легковажте! Евакуюйтеся - усім надаємо таку можливість, причому абсолютно безкоштовно.

Телефонуйте - 0988903318", - написав Кириленко у соцмережах.

Як повідомили у Головному управлінні ДСНС України в Донецькій області, внаслідок ракетного удару сталося руйнування 8 та 9 поверхів 2 під'їзду багатоквартирного житлового будинку та сходової клітини. В квартирах на 4 та 5 поверхах опинилися заблоковані люди, яких врятували Торецькі рятувальники.

Аварійно-рятувальні роботи тривали 5 годин.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк