24.09.2022, 11:36

"Залишився один куточок": Внаслідок "прильоту" в центрі Лисичанська зруйновано 2-поверховий будинок

Лисичанск, обстрелы

В центрі окупованого Лисичанська внаслідок обстрілу повністю зруйновано двоповерховий будинок.

Лисичанськ перебуває в окупації. "Визволителі" проводять псевдореферендум про приєднання до РФ. "Влада" намагається відновити зруйновану внаслідок обстрілів інфраструктуру, а українські захисники всіма силами намагаються деокупувати територію Луганщини та наблизити довгоочікувану перемогу, повідомляє Час Пік.

На жаль, визволення Лисичанська не обійдеться без нових руйнувань. Якщо окупанти не зроблять чергового "жесту доброї волі" та не виведуть війська з міста, за Лисичанськ будуть йти запеклі бої, які призведуть до ще більших руйнувань.

Місцеві жителі повідомляють, що у Лисичанську "прильоти" фіксують вже кілька днів. Напередодні було зруйновано СТО, сьогодні в центрі міста - двоповерхівку. Місцеві жителі пишуть у мережі також про "прильот" у районі телевежі, проте ця інформація поки що не підтверджена.

Двоповерховий будинок повністю зруйновано. Люди шоковані побаченим - від житлового будинку залишився лише один куточок. Інформацію підтверджують різні джерела, зокрема ті, хто бачив наслідки "прильоту".

Фото- та відеопідтвердження в мережі поки немає. Офіційно сторони поки що не прокоментували обстріл.

новости соцсетей новости соцсетей

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк