04.10.2022, 08:48

Росіяни накрили з "Градів" Нікополь: в ОВА показали наслідки обстрілу

Віктор Білий | Всі новини автора

У ніч проти 4 жовтня російські війська обстріляли Нікополь. Містом "прилетіли" близько 30 снарядів з "Градів" та важкої артилерії, четверо поранених.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко в Telegram-каналі, передає Час Пік.

"Вночі росіяни вдарили по Нікопольському та Синельниківському районам. Найбільше постраждав Нікополь. Туди прилетіли близько 30 снарядів з російських "Градів" та важкої артилерії. Поранено четверо чоловіків - 28, 48, 50 та 66 років. Двоє з них у лікарні повідомив Резніченко.

Він зазначив, що внаслідок обстрілу було пошкоджено понад 30 багатоповерхових та приватних будинків. "В одній із багатоповерхівок зруйновано 4 квартири".

"Місто залишилося без води - пошкоджено електромережі насосної станції водоканалу. Понад 7 000 сімей - без світла. Половину енергетики вже підключили. Роботи з відновлення ліній тривають", - додав глава області.

Крім того, обстріли зазнали Марганецька, Червоногригорівська та Покровська громади. У Марганецькій та Червоногригорівській громадах масштаби руйнувань з'ясовуються. У Покровській через атаку спалахнули склади сільгосппідприємства, полум'я вже загасили.

Читайте також: Ракетний обстріл Запоріжжя: один із "прильотів" потрапив на камеру

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк