27.10.2022, 11:34

"Інвентаризація та конфіскація": В окупованому Сєвєродонецьку в порожні квартири заселяють військових та колаборантів

Луганская, война

В окупованому Сєвєродонецьку проводять "інвентаризацію" квартир, а в порожні квартири місцевих жителів розселяють колаборантів та російських військових.

Окупанти у Сєвєродонецьку намагаються провести "інвентаризацію квартир". На під'їздах розвісили оголошення, щоб люди повідомляли так звану "владу" про наявність порожнього житла. Про це повідомив мер Сєвєродонецька Олександр Стрюк, передає Час Пік.

Він зазначив, що це своєрідний елемент тиску на сєвєродончан з вимогою повернутися до окупованого міста. Проте люди не поспішають повертатися до окупованого зруйнованого Сєвєродонецька. Багато хто навіть намагається виїхати у сусідні селища, щоб пережити зиму.

"Тим, ​​хто пішов на співпрацю з російськими загарбниками влаштовують так зване покращення житлових умов. Їх вселяють у порожні квартири", - зазначив Стрюк.

За словами Стрюка, місцеве населення, яке влаштувалося на комунальні підприємства, по кілька місяців не отримує зарплати.

У місті не проводять жодних ремонтних робіт на житлових об'єктах. Багатоповерхівки буквально залиті водою від першого до останнього поверху.

Багато хто з сєвєродончан обурені тим, що в їхніх квартирах живуть чужі люди. А ті, кому вдалося "урвати" нове житло, називають себе "рятівниками" квартир. За їхніми словами, вони роблять там ремонт та наводять лад. Тільки ось як вони поведуться, коли повернуться законні власники квартир?

новости соцсетей новости соцсетей новости соцсетей

Голова Сєвєродонецької міської військової адміністрації Олександр Стрюк розповів про поточну ситуацію в окупованому Сєвєродонецьку.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк