06.11.2022, 16:22

"Ще позавчора тут все було гаразд": У мережу злили відео розграбованої окупантами будівлі Херсонської обладміністрації

Ольга Ранська | Всі новини автора
обладминистрация Херсон

У мережі з'явилося відео залишеного російськими окупантами будівлі облдержадміністрації Херсона. Винесені меблі та техніка, перевернені догори дригом кабінети та купи сміття - таким залишили по собі будівлю російські "визволителі".

Відео у своєму Телеграм-каналі виклав блогер та військовий оглядач Олександр Коваленко, повідомляє Час Пік.

"Ще позавчора тут все було нормально", – каже голос за кадром.

"Після них завжди стільки лайна залишається, норм бути звиклим до свинячого життя, судячи з усього",

"Який вождь, такі й "бояри"..." - коментують підписники каналу.

Примітно, що кілька днів тому з цієї будівлі зник російський прапор, а в мережі ходять чутки про швидку "100-відсоткову здачу" Херсона. Наприклад, деякі російські пропагандисти навіть називають терміни, коли це може статися – 3-4 дні.

Тим часом, за неофіційними даними, у всьому тимчасово окупованому Херсоні та області зникло світло. Про це повідомляють місцеві жителі у соцмережах.

"Правда. Світла там зараз немає",

"Десь і газу немає, світло не скрізь начебто зникло, валять опори в деяких селах, щось вони готують. Або відступ з обстрілом сіл, з яких виходять, для того, щоб ніхто не зміг зафіксувати, передати дані дислокації те се. Вишки не дарма вони клали. Можливо якась дуже кривава провокація буде, ну не можуть вони так просто піти, це будуть не росіяни, вони не можуть без підлості, капості, це в крові, це ген такий...", - припускають коментатори.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк