09.11.2022, 20:05

"Більше схоже спробу інсценування загибелі": чому смерть Стремоусова ставлять під сумнів

стремоусов

Сьогодні, 9 листопада, у мережі з'явилася інформація про загибель так званого "заступника губернатора" окупованої Херсонської області Кирила Стремоусова в ДТП. Однак є ймовірність, що смерть Стремусова - інсценування.

Зокрема таку думку висловлює екс-нардеп Борислав Береза ​​в Telegram, передає Час Пік.

"Інформацію про смерть Стремоусова я поставив би під сумнів. Це більше схоже на спробу інсценування загибелі. Причина мені невідома", - пише політик.

Він припускає, що росіяни могли таким чином сховати колаборанта від можливого покарання та надання їм свідчень.

Як підтвердження можливого інсценування, Береза ​​наводить наступний факт: гауляйтер Володимир Сальдо записав відео про смерть Стремоусова за годину до перших новин про ДТП.

Варто зазначити, що у загибелі Стремоусова засумнівався і заступник голови Херсонської облради Юрій Соболевський. У всякому разі, підтвердити це поки неможливо.

Якщо ж ДТП - не інсценування, то, як вважає український журналіст Денис Казанський, росіяни просто ховають "кінці у воду".

"Чергова повчальна історія для всіх любителів руського миру. Ніколи не співпрацюйте з Росією. Вас завжди максимально цинічно використовують, кинуть і зіллють. Здавалося б, після прикладів Мозгового, Дремова, Захарченка, Мотороли, вже не мало залишитися ілюзій. Але ні, ненавчені ідіоти ще знаходяться. Ну от і Стремоусов поплатився за тупість та зраду", - пише Казанський у Telegram.

Читайте також:

Як швидко обміняти валюту

Чому вигідно купувати речі в американських інтернет-магазинах

Що таке контекстна реклама і навіщо вона потрібна?

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк