17.11.2022, 15:13

СБУ затримала депутата Херсонського осередку ОПЗЖ, який працював на російських окупантів

СБУ задержала депутата Херсонской ячейки ОПЗЖ, работавшего на российских оккупантов

На деокупованій території Херсонської області співробітники СБУ та Нацполіції затримали місцевого депутата від забороненої в Україні партії "Опозиційна платформа – За життя". Депутат Херсонського осередку ОПЗЖ працював на окупантів.

Як ]]>повідомляє ]]>СБУ, затриманому повідомлено про підозру за ч. 7 ст. 111-1 Кримінального кодексу України (колабораційна діяльність). Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, передає Час Пік.

За інформацією Служби безпеки, чоловік добровільно пішов на співпрацю з російськими окупантами та обійняв керівну посаду в окупаційному "міністерстві внутрішніх справ Херсонської області РФ".

"Там він працював у відділі «боротьби з економічними злочинами», який насправді займався терором місцевих підприємців і змушував їх сплачувати податки в бюджет рф.

Досудове розслідування триває і слідчі СБУ збирають усі можливі докази, щоб притягнути його до відповідальності", - повідомили в СБУ.

СБУ задержала депутата Херсонской ячейки ОПЗЖ, работавшего на российских оккупантов СБУ задержала депутата Херсонской ячейки ОПЗЖ, работавшего на российских оккупантов СБУ задержала депутата Херсонской ячейки ОПЗЖ, работавшего на российских оккупантов

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк