24.11.2022, 18:43

Російські окупанти обстрілюють звільнений Херсон: є "прильоти" та загиблий

Российские оккупанты обстреливают освобожденный Херсон

Російські окупанти від початку доби 24 листопада 17 разів обстріляли звільнений Херсон. Внаслідок обстрілу одна людина загинула, одна – поранена, пошкоджено житлові будинки, почалася пожежа у багатоповерхівці.

Внаслідок вогневої атаки російських окупантів було пошкоджено кілька багатоквартирних та приватних будинків, а також дитячий садок, у якому розташовано "Пункт незламності". Про це повідомила голова Херсонської міської військової адміністрації Галина Лугова, передає Час Пік.

"Сьогодні вранці обстрілами пошкоджено приватні та багатоквартирні будинки, виникла пожежа у гаражі. В обід повторно окупанти обстріляли місто, влучання у двоповерховий багатоквартирний будинок, а також низку приватних будинків...

За період з 20 листопада включно до сьогодні у нас на території було 62 "прильоти", кількість загиблих – 8, поранених – 4 особи. Станом на 15:00 загинула одна людина та постраждала одна людина. Ворог продовжує хаотично обстрілювати житлові будинки, ситуація у місті дуже напружена", – сказала Лугова.

Місцевий Telegram-канал повідомляє, що ввечері окупанти обстріляли багатоповерховий житловий будинок. Після обстрілу почалася пожежа.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк