03.12.2022, 18:20

З Лисичанська та Сєвєродонецька надходять повідомлення про злочини: з чим стикаються жителі

луганская

Правоохоронці Луганської області продовжують отримувати повідомлення про злочини із тимчасово окупованих територій регіону.

Минулої доби було отримано 19 повідомлень, передає Час Пік з посиланням на прес-службу ]]>ГУНП у Луганській області.]]>

За даними поліцейських, 2 повідомлення стосуються пошкодження квартир в Лисичанську, є повідомлення про руйнування магазину в Сєвєродонецьку внаслідок обстрілів російськими військами.

Надійшло повідомлення про незаконне заволодіння трьома легковими автомобілями у с. Павлоград.

Поліцейські виявили інформацію щодо 19 осіб, які підозрюються у причетності до незаконних збройних формувань та співпрацюють з російськими окупаційними військами.

Зареєстровано повідомлення про те, що військові окупаційної армії Росії незаконно захопили будівлю та майно одного з органів державної влади у Сєвєродонецьку.

Крім того, надійшло 4 повідомлення про випадки крадіжки. У Сєвєродонецьку невідомі представники окупаційних військ РФ скоїли крадіжку майна та документації з офісу однієї з компаній. У жителя  Попасної невідомі вкрали велику суму грошей, включаючи іноземну валюту, антикваріат, дві мисливські рушниці з патронами, ювелірні вироби, ікони, колекційний мотоцикл, побутову техніку, худобу та корми. У сєвєродончанина невідомі з гаража вкрали майно.

Також до поліції надійшло повідомлення 37-річного мешканця Лисичанська, який став жертвою шахраїв. З банківської картки чоловіки невідомі зняли кошти на суму 16 400 грн.

Поліцейські встановлюють місцезнаходження 5 громадян, з якими рідні втратили зв'язок.

Читайте також: Що буде з квартирами в Лисичанську?: Окупанти намагаються каламутити воду

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк