09.12.2022, 12:48

Військові РФ побили та вивезли у невідомому напрямку двох працівників Запорізької АЕС, - "Енергоатом"

Віктор Білий | Всі новини автора

Російські загарбники посилюють репресії на захопленій Запорізькій АЕС. У присутності інших працівників сильно побили начальника управління та його заступника.

Про це повідомляє пресслужба "Енергоатому", передає Час Пік.

Як йдеться у заяві компанії, вчора росіяни "увірвалися до приміщення, в якому розташоване Управління соціальних програм ЗАЕС, і в присутності інших працівників сильно побили начальника управління Олексія Трубенкова та його заступника Юрія Андросова".

Потім Андросова та Трубенкова відвезли у невідомому напрямку.

"Крім того, рашисти затримали й "кинули на підвал" начальника зміни ЗАЕС Костянтина Бейнера, особи, що ліцензується, і безпосередньо відповідає за ядерну і радіаційну безпеку", - йдеться в повідомленні.

В "Енергоатомі" заявили, що такими діями окупанти намагаються домогтися лояльності до себе від проукраїнського персоналу станції, збільшити кількість переказів працівників у фейкове АТ "Експлуатаційна організація Запорізької АЕС", яким керує Росатом, та прозвітувати Путіну.

"Але загарбникам це не вдається, тому що персонал протистоїть, тому вони лютують і перетворюються на справжніх поліцаїв та тюремників, посилюючи бандитські напади на патріотичних працівників ЗАЕС, які прагнуть продовжувати працювати в Україні", - додали в компанії.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: