14.12.2022, 12:34

Атака на Київ: знищено 13 дронів-камікадзе, є пошкодження, люди не постраждали

Киев, обстрелы

Російські окупанти вранці 14 грудня атакували Київ і Київську область іранськими дронами-камікадзе. Завдяки ефективній роботі підрозділів ППО та РЕБ знищено 13 ворожих дронів.

Внаслідок ранкової атаки дронами-камікадзе у столиці уламками від збитих БПЛА пошкоджено 5 будівель. Люди не постраждали. Про це повідомили начальник Київської військової адміністрації Сергій Попко, голова Київської ОВА Олексій Кулеба та президент України Володимир Зеленський, передає Час Пік.

Російські загарбники запустили 13 дронів-камікадзе "Shahed", усі було збито силами українського ППО.

"Київ зазнав двох хвиль атаки ворожих дронів. Завдяки ефективній роботі підрозділів ППО та РЕБ знищено 13 ворожих дронів. Уламки від збитих БПЛА влучили в одну адмінбудівлю та ще 4 житлові будівлі зазнали незначних ушкоджень (Шевченківській район столиці). Люди не постраждали", - повідомив Попко.

У свою чергу голова Київської ОВА Олексій Кулеба зазначив, що повітряна тривога в області тривала понад 3 години.

"Країна-терорист знову цілилася в критичну інфраструктуру області та столиці. У регіоні прильотів немає. Це наслідки успішної роботи ППО", – зазначив Кулеба.

До патрульної поліції Києва звернулася мешканка Шевченківського району, у якої уламок збитого БПЛА пошкодив автомобіль. У КМВА зазначають, що інформація про наслідки ранкової атаки дронів на столицю уточнюється.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк