20.12.2022, 07:37

"Надія була тільки на вас": Сєвєродонецькі "почекуни" співають дифірамби російським окупантам

Северодонецк, война

Російські окупанти знищили український Сєвєродонецьк. На місці квітучого міста – руїни. Але незважаючи на це, сєвєродонецькі "почекуни" та любителі "руського миру" співають дифірамби російським окупантам, дякують та б'ють поклони.

Молодий та красивий Сєвєродонецьк російські окупанти зруйнували смертоносними обстрілами. Разом з "руським миром" у місто прийшли розруха, злидні, голод, смерть. Проте, знаходяться сєвєродончани, які не втомлюються дякувати своїм "визволителям", повідомляє Час Пік.

Один із місцевих Telegram-каналів, який висвітлює життя "звільненого" Сєвєродонецька, розмістив відео, в якому розповідається, що в місті відкривають пункти тимчасового розміщення для людей, які втратили житло внаслідок обстрілів.

]]>Відео ]]>поганої якості, але дивитися там особливо нічого, головне те, що кажуть сєверодонецькі "почекуни". А вони не втомлюються вихваляти "велику і могутню", завдяки якій у капітально відремонтованому гуртожитку оселяться "аж 400 осіб".

Комендант "пункту тимчасового розміщення" розповідає про те, що місто "було розграбоване... все вивезено... нічого не було..." Тепер усе везуть із РФ: і обладнання, і будматеріали, і людей.

Ще одна представниця "почекунів" із захопленням розповідає, як чекала на прихід "визволителів", б'є поклони й сподівається, що тепер "життя тільки починається".

Огидне видовище! Але є слова, з якими неможливо погодитися. "Якби не Росія", "нічого б не було", "все розграбовано та вивезено"...

Ось справжня правда! Якби не російська орда, яка вторглася в чужу країну, все руйнуючи, грабуючи та вбиваючи на своєму шляху, - нічого б цього не було. Мешканці Сєвєродонецька спокійно жили б у своєму рідному та улюбленому місті, гуляли у затишних скверах, проводжали до школи дітей, будували плани, сподівалися, вірили, любили...

Читайте також:

"Дірвалися": У мешканців Лисичанська чергова "радість"

"Дикий, нестерпний біль": що сталося з Сєвєродонецьком після приходу "руського миру"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк