23.12.2022, 16:18

У Лисичанську відібрали авто, у Сєвєродонецьку винесли побутову техніку з квартири: нові безчинства росіян на Луганщині

россияне на луганщине

Минулої доби, 22 грудня, правоохоронці отримали 23 повідомлення про нові злочини та події на окупованій території Луганської області.

Про це повідомляє поліція Луганщини у Facebook, передає Час Пік.

Серед них - 6 повідомлень за фактами знищення та пошкодження внаслідок обстрілів військами РФ квартир та приватного домоволодіння в містах Сєвєродонецьк, Попасна.

Зареєстровано два повідомлення мешканців Лисичанська та Невського про те, що представники окупаційних військ незаконно заволоділи їх легковими автомобілями.

Також зареєстровано повідомлення про те, що внаслідок артилерійського обстрілу військовими РФ і так званої "ЛНР" пошкоджено автомобіль у с. Стельмахівка Сватівського району.

Внесено до ЄРДР інформацію за фактом крадіжки в Сєвєродонецьку. Представники окупаційних військ незаконно проникли у квартиру, звідки скоїли крадіжку побутової техніки.

Поліцейські зареєстрували факт незаконного заволодіння представниками окупаційних військ мотоциклом, який зберігався у гаражі у Сєвєродонецьку.

Зареєстровано факт незаконного проникнення в житло в Старобільську. У квартиру місцевої мешканки проникли та заселилися військові РФ.

Поліцейські встановлюють місцезнаходження трьох громадян, з якими рідні втратили зв'язок.

Читайте також: "Поговорюють про здачу території": жителі Рубіжного про ситуацію в місті

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк