02.01.2023, 14:17

"А що трапилося? Все так душевно, по-домашньому було": "Губернатор" Севастополя вивіз дітей та майно за кордон

Так называемый "губернатор" Севастополя Михаил Развозжаев

Схоже, що московські посіпаки не дуже вірять російським пропагандистам, які вихваляють "другу армію світу". З окупованого Криму вони вже відкрито вивозять майно та сім'ї. Ну, а місцевим "почекунам" залишається лише тремтіти за свою шкуру "на місцях".

Голова окупаційної адміністрації Севастополя вивіз своє майно, дітей та навіть домашніх тварин за кордон. Про це ]]>повідомляє ]]>Центр національного спротиву (ЦНС), передає Час Пік.

"Так званий "губернатор" Севастополя михаїл розвозжаєв вивіз все своє майно, включаючи собак і кішок на Кіпр.

Крім цього гауляйтер вивіз за кордон своїх дітей. Схоже, що московські посіпаки не дуже впевнені в безпеці своїх родин та у власному майбутньому, попри свої ж заяви, які вони роблять на камеру. В цілому вся повелдінка окупантів не вказує на те, що вони вірять у те, що "росія тут навсєгда", - йдеться у повідомленні ЦНС.

Зазначається, що у Криму, як і на всіх тимчасово окупованих територіях, триває мародерство. Окупанти грабують підприємства та житлові приміщення громадян, вивозячи награбоване та своїх родичів подалі від України.

І схоже, їм є чогось боятися, оскільки Сили оборони України тримають їх у напрузі навіть глибоко в тилу на окупованій території.

Читайте: "У Кобзона аншлаг": Стало відомо, скільки окупантів "задвохсотили" у Макіївці

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк