03.01.2023, 10:24

"Менше треба випендрюватися": На Херсонщині "прилетіло" від HIMARS по скупченню росіян на базі відпочинку

Иллюстративное фото / Открытый источник

В окупованому селі Праві Саги на Херсонщині було завдано удару по скупченню російських окупантів на захопленій базі відпочинку.

По заміському комплексу "Grand Prix" ЗСУ чітко відпрацювали з РСЗВ HIMARS. Про це повідомили у місцевих Telegram-каналах, передає Час Пік.

Варто зазначити, що високоточного удару з HIMARS по базі окупантів було завдано завдяки "наведенню" самих російських військових.

"Як з'ясувалось, напередодні один російський окупант систематично постив фото з бази в соцмережах, завдяки чому вдалося легко скоригувати вогонь", - написав у Telegram військовий кореспондент Андрій Цаплієнко.

Разом з горе-воякою під "роздачу" потрапили російські загарбники з 10-ї ОБрСпН ГРУ ГШ МО (окрема бригада спецназу ГРУ).

На опублікованих відео можна побачити масштаби руйнувань.

Втрати особового складу та військової техніки ворога уточнюються.

Нагадаємо, за даними Генштабу ЗСУ, підтверджено вогневе ураження підрозділами Сил оборони України 31 грудня живої сили та військової техніки противника в районі населеного пункту Чулаківка Херсонської області. Втрати противника склали близько 500 військовослужбовців пораненими та загиблими.

1 січня 2023 року підрозділами Сил оборони України здійснено вогневе ураження особового складу російських окупантів в районі населеного пункту Федорівка Херсонської області, кількість втрат ворога уточнюється.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк