05.01.2023, 16:41

Ситуація в місті "ахова": що зараз відбувається в Лисичанську

лисичанськ

Останнім часом в Лисичанську дуже гучно. Місцеві жителі постійно повідомляють про обстріли міста, іноді приходять повідомлення про автоматну стрілянину. Але це не заважає окупаційним чиновникам постійно розповідати пропагандистам про те, що все "спокійно" і "під контролем".

Про це повідомляють очевидці в регіональних Телеграм-чатах, передає Час Пік.

Так, жителі Лисичанська передають інформацію, що в місті було чутно автоматну стрілянину в районі Чорноморки, а районі НПЗ й досі дуже "гучно". Окупаційні пабліки пишуть про те, що почастішали випадки диверсій. Також вони стверджують, що стався мінометний приліт по місцю дислокації росіян в районі Войковського кладовища, є постраждалі.

Місцеві повідомляють про плачевний стан зі світлом: окупанти заявляють про те, що світла не буде до березня. Також люди розповідають про погану ситуацію з міським транспортом та проблемою з ремонтом постраждалих будинків, бо матеріали для цього коштують дуже дорого:

"Пролетарськ під'єднали до газу, але світло там є тільки частково. Ситуація з відкриттям шахти Мельникова теж не дуже гарна, щоб її відкрити, необхідна комісія, а вони приїдуть тільки після закінчення обстрілів та появи світла. Попередньо тільки на "відкачку" води звідти необхідно пів року. Ситуація з будівельними матеріалами теж погана, жителям їх не видають, а ціна на них "ахова". Громадський транспорт майже не їздить, тому змушені пересуватися містом на велосипедах або пішки", - повідомляють місцеві.

Нагадаємо, що в Сєвєродонецьку люди повідомляють, про те, що навіть ті квартири, які вціліли під час обстрілів, розкрадаються, а якість їх ремонту дуже низька.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк